با دم آوری دله بیشتر آشنا شویم

با دم آوری دله بیشتر آشنا شویم

دم آوری دله Dallah

در مطلب های پیشین با قهوه جوش دله و شکل ظاهری آن آشنایی پیدا کردیم ، امروز قصد داریم نحوه ی دم آوری دله را با هم مرور کنیم .

دله در کشورهای حوزه خلیج فارس و شهره های جنوبی ایران بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد برای همین به آن قهوه جوش عربی هم می گویند .

دم آوری دله یک روش بسیار قدیمی دارد که بعدها به آن می پردازیم و امروز قصد داریم دم آوری دله به روش امروزی تر و آسان تر را بگویم .

این روش در ایران رواج بیشتری دارد و دم آوری آن بی شباهت به دم آوری قهوه ترک نیست .

دم آوری دله

طرز تهیه

ابتدا آب را به ازای هر نفر یک لیوان داخل قهوه جوش ریخته و می گذاریم آب جوش بیاید . سپس آن را از شعله بر می دارند و حدود ۲۰  الی ۳۰ ثانیه اجازه می دهند از حرارت بیوفتد .

سپس به ازای هرفنجان ۱۰۰  میلی لیتری حدود ۸  تا ۱۰  گرم قهوه داخل قهوه جوش ریخته و دوباره روی شعله قرار می دهند .

البته میزان قهوه به دلخواه شما و میزان غلظت قهوه نهایی شما بر می گردد . همچنین بهتر است قهوه با رست لایت و میزان آسیاب پودر قهوه باید بسیار نرم شبیه به قهوه ترک باشد .

دم آوری دله

وقتی قهوه به دمای جوش نزدیک شود ، مخلوط آب و قهوه داخل دله شروع به کف کردن می‌کند و فوم خوش رنگی ظاهر خواهد شد.

در این هنگام دله را از روی حرارت برداشته تا کمی خنک شود. حدود یک دقیقه بعد مجددا دله را بر روی حرارت قرار دهید تا محتوی دوباره به نزدیکی دمای جوش برسد و فوم حاصل از آن شروع به بالا آمدن بکند.

حال قهوه تان آماده است ، می توانید نوش جان کنید .

دم آوری دله

چند نکته :

می توان برای طعم دار کردن قهوه از هل ، دارچین ، میخک و … استفاده کرد .

نباید پودر قهوه را به هم زد .

قهوه دله برروی زغال طعم بهتری خواهد داشت .

 

آشنایی با دله Dallah

دم آوری قهوه کمکس

مطالب مرتبط

نظرات شما

قالب ووکامرس