
باریستا کیست ؟
این سوال ٬ از آن دست سوال هایی است که تعاریف بسیار زیادی دارد .
هرکس به تعدد دیدگاهی که دارد ٬ پاسخی به این سوال می دهد .
نکته ی مهمی که وجود دارد این است که باریستایی سراسر عشق است .
در کشور آمریکا ٬ باریستا به فردی گفته می شود که متصدی یک بار است ٬ چه مرد و چه زن باشد .
اما در ایتالیا به طور اختصاصی به تهیه قهوه اشاره ندارد .
تعریف کاری باریستا :
تخصصی ٬ یک باریستا را به طور خلاصه این گونه می توان تعریف کرد : خریداری دان مناسب ، آسیاب آن دان ها ، تعیین میزان پودر قهوه یا همان دوز قهوه برای تهیه یک شات قهوه ی مناسب و فشرده کردن ( تمپ ) قهوه برای گرفتن یک شات فهوه می باشد .
در مجموع ٬به کسی که میتواند باری شما بهترین قهوه را با توجه به دانش و تجربه در کافی شاپ تهیه کند ، باریستا می گویند .
یک باریستا ، آشنایی بسیار زیادی با دان قهوه و تهیه و سرو نوشیدنی های گرم و سرد و معمولا نوشیدنی های پایه اسپرسو دارد .
یک باریستا معمولا با ذائقه مشتریان خود آشناست .
می داند که آن ها چه نوع طعم و عطری را می پسندند .
هواره می کوشد ٬ با انتخاب صحیح نوع دان و رست دان و … بهترین نوشیدنی را برای مشتریان فراهم کند.
باریستا کسی است که با فراهم کردن قهوه ای خوب ، مهمانانش را با جرعه ای از قهوه از تمام مشغله ها و مشکلات دور می کند و آرامش و حالی خوب را برایشان به ارمغان می آورد .
تمام کنترل نهایی بک بار یا به عبارتی کنترل کیفیت سرو شده تمام ایتم های سرو شده ٬
بر عهده باریستا میباشد .
باریستایی تازه شروع یک مسیر جدید است جایی که شروع می کنیم بدون فخر با تمام متانت به دنیای بزرگ قهوه پا بگذاریم .
باید دانیم که چیز زیادی نمی دانیم و هرروز یرای یادگیری و افزودن به اطلاعاتمان قدمی برداریم .
برای خرید لوازم باریستا به لینک زیر مراجعه کنید :