
تفاوت سیروپ با شربت
در اثر جوشاندن مقدار بسیار زیاد شکر با آب مایع چسبناک و غلیظی به دست می آید که به آن سیروپ ساده یا به اصطلاح شهد می گویند .
زمانی که این سیروپ ساده با عصاره ها و طعم هایی مزه دار می شود به آن سیروپ طعم دار می گویند که می توان انواع مختلف و دلپذیری از آن را تهیه کرد .
محصولاتی هستند که برای ایجاد , اصلاح و یا تشدید طعم به نوشیدنی اضافه می شود.
سیروپ ها بسیار غلیظ بوده و معمولا نسبت شکر ان به اب مورد استفاده ۲ به ۱ است .
مقدار بسیار کمی از آن ها برای مثال حدود ۳۰ گرم برای تهیه انواع نوشیدنی کافی می باشد .
از انواع سیروپ ها می توان در نوشیدنی های گرم و سرد کافه ؛ در تهیه انواع دسرها و شیرینی مثل پنکیک ها و …. استفاده نمود .
در اینجا این سوال پیش می آید که ضرورت استفاده از سیروپ ها چیست ؟
ابتدا به این نکته باید توجه کنیم که دانه های شکر در نوشیدنی های سرد به راحتی حل نمی شود .
چون این سیروپ ها مایع هستند به راحتی در هر نوشیدنی قابل استفاده می باشند .
نکته بعدی این است که این سیروپ ها در تمامی طعم ها موجود می باشند و در تهیه نوشیدنی هایی با میوه های خاص یا میوه های فصلی که گاهی اوقات دسترسی به ان ها دشوار است بسیار کمک کننده می باشند .
تهیه و دسترسی به آن ها بسیار آسان است .

تفاوت سیروپ با شربت
شربت چیست
ترکیب ۱ به ۱ شکر با آب است که غلظت کمتری نسبت به سیروپ ها دارد . شربت ها با آب مخلوط شده و سرو می شوند اما سیروپ ها با آب مخلوط نمی شوند و مستقیم در تهیه نوشیدنی ها و دسرها استفاده می شود .
شربت ها نیز در طعم های مختلف تهیه و عرضه می شوند اما در تهیه دسرها استفاده نمی شوند .
شربت ها به دلیل داشتن قیمت کم و به صرفه اکثرا مصارف خانگی دارند .