فراپه چای اسپایسی ( دارچینی )

دسته بندی ها :
فراپه چای اسپایسی ( دارچینی )

فراپه دارچین
این رسپی عالی و جدید فراپه ، ترکیبی از قهوه ، جای دم شده ، چوب دارچین ، پوست پرتقال ، عسل ، ماست یخ زده و یا بستنی وانیل ، خواهد بود .
این رسپی برای افرادی که تمایل به ملایم کردن تندی دارچین نیز دارند هم قابل استفاده خواهد بود . در این صورت
کمی شیر نارگیل به این نوشیدنی اضافه کنید .
از این رسپی میتواند به عنوان اسپایس شده ی نوعی چای لاته سرد نیز یاد کرد .
این وشیدنی برای یک بعد از ظهر غمگین عالی خواهد بود .

برای دلنشین تر کردن این نوشیدنی میتوانید از خامه کم کالری و یا یک چوب دارچین در لبه لیوان استفاده کنید .

دارچین ، از پوست درخت یک درخت بهاری با حجم زیادی از آنتی اکسیدان ها می آید .
این پوست مفید در کاهش التهاب های بدن ، کاهش فشار خون و قند خون و کنترل تری گلیسرین های خون ، بسیار کارآمد است .
و از همه مهمتر با کنترل ترشح انسولین در بدن ، باعث چربی سوزی خواهد شد .

مواد لازم

  • ۲ لیوان آب
  • ۸ گرم چای خشک
  • ۲ عدد میخک
  • ۱ عدد چوب دارچین
  • ۲ قاشق چای خوری عسل
  • ۲ فنجان بستنی وانیل و یا ماست یخ زده میوه ای ( دلخواه )
  • یخ به میزان لازم

طرز تهیه

چای را در آب جوش (۲۰۰ سی سی ) دم آوری کنید .
هنگام درم آوری ، دارچین ، ۱ عدد پوست پرتقال و میخک را به آن اضافه کنید .
در مرحله بعد عسل را به چای طعم دار شده دم کشیده شده اضافه کنید و به خوبی هم بزنید .
این ترکیب را کنار گذاشته تا به خوبی سرد شود .
بستنی یا ماست یخ زده را همراه با یخ در مخلوط کن بریزید ، سپس چای دم شده را به ترکیب اضافه کرده و بلند کنید .
در انتها برای طعم بهتر این نهوشیدنی میتوانید یک شات اسپرسوی سرد را به آن اضافه کنید .

برچسب ها :

مطالب مرتبط

نظرات شما