لوازم باریستا

لوازم باریستا

 در این مطلب  سعی داریم وسایل و لوازمی یک باریستا برای کارایی حرفه ای احتیاج دارد را به طور جامع و خلاصه توضیح دهیم.

 یک باریستا چگونه می تواند قهوه ای با کیفیت درست کند؟

این یک سوالی است که بسیار گسترده است.

مردم فکر می کنند که کاریی بسیار جادویی انجام می شود در صورتی که مهارت در تجربه باریستا به همراه وسایل است که قهوه ای جادویی به شما ارائه می کند.

یک باریستا به یک دستگاه اسپرسو خوب ، یک گرانیدر مناسب و یک قهوه ای عالی نیاز دارید و در کنار این ها به وسایل و تجهیزات جانبی دیگری هم احتیاج دارید.

خب حالا  یک قسمت از لوازم جانبی برای شما تهیه کرده ایم.

  • تمپر قهوه
  • مت تمپر
  • لولر
  • پیچر
  • دما سنج شیر
  • ناک باکس
  • قلم آرت
  • پودرهای تغییر کننده دستگاه
  • شات اسپرسو
  • اسکیل

تمپر قهوه

برای گرفتن یک عصاره گیری صحیح از قهوه به یک تمپ صحیح و مناسب احتیاج داریم.

باید یک حجم فشار مناسب توسط تمپر قهوه ئارد کنیم تا ذرات قهوه به هم فشرده شده و یک دست شوند تا یک عصاره گیری یک دست و صحیح داشته باشیم.

دست را به صورت عمودی بر روی پرتا فیلترقرارداده و نیرویی از آرنج به آن فشار وارد می کنیم تا از آسیب مچ جلوگیری کنیم. 

   

مت تمپر

یک ضربه گیر پلاستیکی و ضخیم با تمپر و پرتا فیلتر است.

زمانی که پرتا فیلتر داغ هست با ضربه خوردن شکل می گیرد.

این وسیله برای چفت شدن پرتا فیلتر در زمان تمپ کردن استفاده می شود.

پرتا فیلتر روی آن  ثبت می شود و از تکان خوردن و ضربه به آن جلوگیری کند.

لولر

ابزاری برای صاف کردن سطح قهوه  قبل  از تمپ کردن  تا بتوانیم تمپی ( فشورده کردن قهوه ) راحتر و صحیح تر برای عصاره گیری  صحیح قهوه با دستگاه اسپرسو داشته باشیم.

این مطلب ادامه دارد

نظرات شما

قالب ووکامرس