مکانیزم کلی ماشین های رست قهوه (قسمت دوم)

مکانیزم کلی ماشین های رست قهوه (قسمت دوم)

شعله تفنگی

این تکنولوژی معمولا در رستر های وزن بالا ( ۳۰ KG ) به بالا استفاده میشود .
در این نوع مکانیزم کاری ، دانه های قهوه با حرارت انفجاری که از پشت
و زیر دستگاه رست به قهوه ها وارد میشود ، باز و رست میشوند .

آتش زغالی

در این نوع مکانیزم کاری دستگاه رستر ، دان های قهوه با استفاده از حرارت ملایم ناشی از
زغال های سیاه پخته و رست میشوند .
ثبات حرارت و ملایم بودن حرارت ، از ویژگی های مثبت این نوع رستر خواهد بود .
عطر زغالی که با قهوه برخورد میکند باعث بوجود آمدن یک آرومای خاص خواهد شد .

حرارت تابشی

گرما در این نوع دستگاه ها از یک وسیله مادون قرمز متصل به گوشه سیلندر دستگاه تولید شده و تابش میکند .
در این نوع دستگاه ها قهوه های رست شده با بادی فول خواهیم داشت .
این نوع حرارت برای قهوه های بسیار خاص که نیاز به توجه زیاد در طی فرآیند رست دارند ، بسیار مناسب خواهد بود .
این نوع تکنولوژی بسیار نادر و کمیاب است به همین دلیل بسیار سخت برای خرید پیدا خواهند شد .

ادامه دارد ….


مکانیزم کلی ماشین های رست قهوه (قسمت اول)

مطالب مرتبط

نظرات شما

قالب ووکامرس