نگاهی متفاوت به دنیایVARIETY(گونه)قسمت۲

دسته بندی ها :
نگاهی متفاوت به دنیایVARIETY(گونه)قسمت۲

در مقاله قبلی ما با انواع گونه های قهوه آشنا شدیم حال در ادامه این مقاله باز با انواع دیگر گونه ها آشنا میشیم

دنیای گونه های قهوه خیلی وسیع و عمیق است ولی مادراین دو قسمت خیلی جامع گونه های مختلفی رو معرفی کردیم

برای آشنایی بیشتر با گونه ها و یادگیری مباحث دیگر با ما در تماس باشید!

CATIMOR

Catimor ترکیب  بین Caturra و Hibrido de Timor است که در سال ۱۹۵۹ در پرتغال ایجاد شده است. این گیاه برای رشد سریع و بازده بالا شناخته شده است .

PACAS

نوع پاکاس توسط فرناندو آلبرتو پیکا فیگوئروا در السالوادور در سال ۱۹۴۹ کشف شد. اعتقاد بر این است که این یک جهش طبیعی انواع بوربون ها نیز  است.

S795

S795 ، همچنین با عنوان “Jember” شناخته می شود به طور گسترده در هند و اندونزی رشد می کند. در طعم دهنده های شربت افرا ، کارامل و شکر قهوه ای نیز استفاده می شود.

SL28 / SL34

SL28 & SL34 به دلیل اسیدیته پیچیده ، روشن و تصفیه شده ، طعم دهنده های پیچیده و بدنهای بزرگ شناخته شده اند. SL مخفف مخفیگاه آزمایشگاه اسکات است ، جایی که گونه ها در دهه ۱۹۳۰ در کنیا انتخاب شدند.

RUIRU 11

این نوع در سال ۱۹۸۵ در ایستگاه تحقیقات قهوه کنیا به دلیل مقاومت بالا ایجاد شد.

MARAGOGYPE

جهشی از تیپیکا که در برزیل کشف شده ، یک درخت عظیم با برگهای بزرگ و دانه های بسیار بزرگ است و به دلیل تولید یک فنجان بسیار منحصر به فرد با مرکبات ، گل ها و بدن سنگین شناخته شده است.

Maracaturra

Maracaturra یک نوع دانه قهوه  بسیار بزرگ است ، ترکیبی از Maragogype مبتنی بر تایپیکا و Caturra مستقر در Bourbon.

PACAMARA

این یکی دیگر از انواع بزرگ قهوه است ، این یک هیبرید از پااس و ماراگسیپ است. این تنوع در ارتفاعات بسیار مرتفع ساخته شده و دارای شیرنی بخصوصی در طمع خود است .

این دو مقاله بخشی کوچک از دنیای گونه های قهوه بود

برای خواندن مقاله قسمت اول به لینک زیر مراجعه کنید :
https://bit.ly/2KxfCIO

مطالب مرتبط

نظرات شما