
چگونگی دم آوری قهوه با ائروپرس AeroPress
ائروپرس AeroPress ٬
در مطالب قبلی با اجزاء ائروپرس آشنا شدیم ، امروز می خواهیم با چگونگی دم آوری این وسیله ی بسیار جذاب و دوست داشتنی آشنا شویم .
همان طور که گفتیم ؛ روش AeroPress نوع جدیدی از روش های دم آوری قهوه است که
قهوه را در شرایط بسیار عالی تحت فشار ٬ قرار می دهد.
دمای مناسب ، غوطه وری کامل قهوه در آب و فیلتر موجود در این وسیله باعث می شود که قهوه شگفت انگیز و خوشمزه با دامنه ای وسیع از طعم های عالی ، اما بدون تلخی زننده و با اسیدیته بسیار کم داشته باشیم .

تفکیک دستگاه
روش دم کردن قهوه با ائروپرس
به ۲ روش می توان ائروپرس را دم کرد :
روش اول
ابتدا یک فیلتر را در قسمت پایین ائروپرس قرار می دهیم .
سپس فیلتر را با آب داغ خیس می کنیم .
سری را محکم به سیلندر بزرگتر می بندیم و آن را روی ظرف یا فنجان قرار مس دهیم .
به ازای هر ۱۰۰ میل اب٬ حدود۷ الی ۹ گرم ( ۲ تا ۳ قاشق چای خوری ) قهوه تازه اسیاب شده را داخل ائروپرس می ریزیم .
سپس ۲۰۰ تا ۲۳۰ میلی لیتر آب داغ در حدود ۸۰ تا ۹۲ درجه سانتیگراد (۱۷۶ تا ۱۹۸درجه فارنهایت ) را از بالای ائروپرس با شدت کم و ارام می ریزیم .
حدودا تا اواسط سیلندر ادامه می دهیم . حدود ۱۰ ثانیه استراحت می دهیم.
آب و قهوه با هم درگیر شده و قهوه در اب غوطه ور شود ، با قاشق مخصوص دستگاه قهوه و اب را هم می زنیم .
سپس ٬ بقیه ی اب را ریخته و چند ثانیه دیگر صبر می کنیم .
سیلندر را داخل محفظه قرار می دهیم و به آرامی طی ۲۰ تا ۳۰ ثانیه فشار وارد می کنیم . زمان آماده شدن ۳۰ تا ۶۰ ثانیه می باشد .

فشردن سیلندر
روش دوم
در این روش ابتدا سیلندر ها را درون هم قرار داده سپس قهوه را اضافه می کنیم .
مراحل بالا را انجام می دهیم ٬سپس فیلتر را درون محفظه گذاشته ، آن را مرطوب کرده و سری ائروپرس را به سیلندر می بندیم .
ائروپرس را بروی فنجان یا ظرف مورد نظر بر می گردانیم.
به ارامی فشار وارد می کنیم .
فرآیند فشار ارام و کامل باعث می شود قهوه با طعم خوشمزه و بدون تلخی داشته باشیم.
همچنین فیلتر این دستگاه میشود ٬ نوشیدنی یک دست بدون ذرات قهوه داشته باشیم .