چگونه قهوه فرانسه دم کنیم ؟

 چگونه قهوه فرانسه دم کنیم ؟

 چگونه قهوه فرانسه دم کنیم ؟

قهوه فرانسه به دلیل سهولت دم آوری و وسایل مورد نیاز کم و ارزان می تواند گزینه خوبی برای دم آوری قهوه در هر مکان و زمانی باشد .

قهوه فرانسه به دلیل نداشتن فیلتر کاغذی باعث آزاد شدن روغن قهوه میشود و قهوه ای غلیظ با عطر و طعم بسیار عالی و روغن قهوه بسیار مطبوع خواهیم داشت .

قهوه آسیاب شده برای فرانسه درشت می باشد و شبیه به دانه های نمک است .

فرنچ پرس

برای دم آوری فرنچ پرس به

الف ) فرنچ پرس

ب ) آب جوش حدود ۹۲ الی ۹۴ درجه

ج ) قهوه آسیاب شده

فرنچ پرس

نحوه دم آوری فرنچ پرس

فرنچ پرس های تک نفره ۳۰۰ میلی لیتری هستند به ازای هر ۱۰۰ میلی لیتر آب ۶  الی ۷ گرم قهوه آسیاب شده استفاده می شود ( این مقدار بسته به ذائقه شما می تواند تغییر کند و هرچه مقدار قهوه کمتر قهوه ای رقیق تر و به نسبت شیرین تر و هرچه قهوه بیشتری استفاده کنیم قهوه ای غلیظ تر ، با تلخی بیشتر و کافئین بالاتر خواهیم داشت )

۱۸  گرم قهوه آسیاب شده تقریبا ۲  قاشق غذا خوری سرپر را درون فرنچ پرس می ریزیم . فرنچ پرس را تکان می دهیم تا سطح قهوه کمی صاف شود .

۴۰  گرم آب حدود ۹۳ درجه ( می توانید آب را به نقطه جوش برسانید و کمی کنار بگذارید تا از حرارت آن کم شود بعد استفاده کنید ) را به آرامی و به صورت دورانی بر روی قهوه می ریزیم .

به صورتیکه تمام سطح قهوه با آب پوشانده شود . ۳۰  ثانیه استراحت می دهیم در این زمان قهوه شروع به بلومینگ ( شکوفه زدن و به اصطلاح حباب دادن می کند ) .

پس از ۳۰  ثانیه مابقی آب را تا ۳۰۰ گرم اضافه می کنیم . درپوش فرنچ پرس را گذاشته و ۳ الی ۴ دقیقه زمان برای دم کشیدن قهوه لازم است .

بعد از این زمان فیلتر را به سمت پایین می دهیم تا پودر قهوه از نوشیدنی جدا شود ، البته قهوه قبل از پرس کردن از سطح آب به سمت پایین حرکت می کند و این نشانه ای برای دم کشیدن قهوه است .

فرنچ پرس

قهوه مون آماده است .

 

دم آوری قهوه ترک و یونانی

قهوه عربیکا و قهوه ربوستا

 

مطالب مرتبط

نظرات شما

قالب ووکامرس